Vrienden van Heidelberg en Dordrecht

Schenken en nalaten

Schenken en nalaten

Bijzondere giften:

Naast reguliere giften kunt u de stichting Vrienden van Heidelberg & Dordrecht op nog twee bijzondere manieren steunen: door middel van de periodieke schenking en de nalatenschap.

Periodieke schenking:

Wanneer u de Stichting Vrienden van Heidelberg en Dordrecht voor een langere periode structureel wilt steunen, is een lijfrenteschenking een aantrekkelijke regeling. Deze manier van geven, levert namelijk meer fiscaal voordeel voor uzelf op via belastingteruggave. Bij een lijfrenteschenking van ten minste vijf jaar is het jaarlijks te schenken bedrag zonder drempel aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. 

Nalatenschap:

Hebt u er wel eens over gedacht om een goed doel in uw testament op te nemen? Door de Stichting Vrienden van Heidelberg & Dordrecht tot legataris of erfgenaam te benoemen, zorgt u ervoor dat ons werk in de toekomst kan blijven doorgaan. Wanneer u gelden wilt nalaten, is het noodzakelijk om dit bij een notaris in uw testament op te laten nemen. U kunt daarin een legaat (bedrag of voorwerp) toekennen aan de Stichting Vrienden van Heidelberg & Dordrecht.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de penningmeester; dhr. K. Timmer 0345-623611 (e-mail: jacobustimmer@gmail.com).

Online doneren

Ja, ik word vriend van Stichting Vrienden van Heidelberg en Dordrecht en steun:

Uw gegevens

Rekeningdetails

Presentatie stichting

Wilt u een voorlichting aanvragen?

Meer informatie over voorlichtingen
Wilt u ons steunen?

Help mee boeken vertalen voor onze buren!

Wordt vriend

Onze doelstelling:

Vertalen naar de Duitse taal

Vertalen

naar de Duitse taal
Gods woord in Duitstalige gebieden

Gods woord

in Duitstalige gebieden