Vrienden van Heidelberg en Dordrecht

Kerkhistorische reis

Kerkhistorische reis 2023 Thema: Kerkhistorie door de eeuwen heen

Reis is volgeboekt. Nieuwe aanmeldingen komen op de reservelijst.

Nadat er als gevolg van corona enkele jaren geen reis gemaakt kon worden, staat er voor dit jaar weer een reis gepland. Zoals in het reisprogramma te lezen hopen we van DV 1 tm 5 mei a.s. weer een mooie reis te gaan maken. We zijn blij u dit te kunnen melden. Als reispastor hoopt onze secretaris, ds. J.P. Boiten mee te gaan terwijl Gert Kranendonk als reis coördinator ons zal begeleiden.

Gewoontegetrouw reizen we met touringcars van Zwaluw reizen, bestuurd door de ons welbekende chauffeurs Johan Bok en Joost van de Wetering. In het reisprogramma vindt u per dag de gegevens van de geplande activiteiten. 

Bekijk het reisprogramma

Via het inschrijfformulier kunt u zich aanmelden voor deze boeiende reis. Om verschillende reserveringen door ons tijdig definitief te kunnen maken, maar ook om uzelf een teleurstelling te besparen, is het geraden uw aanmelding niet uit te stellen.

Na aanmelding ontvangt u uiteraard een bevestiging en uiterst 10 dagen voor vertrek een informatiebrochure met tijden en verdere van belang zijnde gegevens.

Meld u aan via het inschrijfformulier

“Kerkhistorie door de eeuwen heen” 

Het thema van de reis:  “Kerkhistorie door de eeuwen heen” blijkt wel uit de verschillende personen en tijden die tijdens deze reis de aandacht vragen; van Willibrord, 7e eeuw, tot Pfarrer Paul Schneider, 20ste eeuw. Alle ingrediënten voor een leerzame, mooie maar ook zeker gezellige reis, lijken dan ook ruimschoots voorhanden. Uit ervaring mogen we wel zeggen dat de reizen zich kenmerken door een warme onderlinge verbondenheid. Kortom: Een reis met meerwaarde.

Vertrouwend u met deze informatie van dienst te zijn, hopen we velen van u op DV 1 mei a.s. te mogen begroeten.

Het reisteam,
Marius Timermans
Lambert Kisteman
Bert Verhoef

Presentatie stichting

Wilt u een voorlichting aanvragen?

Meer informatie over voorlichtingen
Wilt u ons steunen?

Help mee boeken vertalen voor onze buren!

Wordt vriend

Onze doelstelling:

Vertalen naar de Duitse taal

Vertalen

naar de Duitse taal
Gods woord in Duitstalige gebieden

Gods woord

in Duitstalige gebieden