Vrienden van Heidelberg en Dordrecht

Actueel

18 oktober 2022

Een nieuwe jas met goede voering

Heeft u onze website weleens bezocht? Wanneer u dat heeft gedaan, zijn u waarschijnlijk drie dingen opgevallen. Het eerste is, dat op de website veel informatie te vinden was en u er veel boeken kon bestellen. Zo zijn er de laatste drie jaren meer dan 50 titels bij gekomen! Het tweede dat u misschien wel opviel, is dat niet alle informatie even actueel en relevant was. Het derde is, dat de lay-out te wensen overliet. Er waren weinig afbeeldingen, veel tekst en de site was daardoor misschien minder aantrekkelijk om te bekijken. Wij vonden het hoog tijd om onze website een ‘nieuwe, mooie jas te geven’ met een aansprekend aanbod aan informatie: een ‘goede voering’. In dit artikel vertellen we wat we u met de nieuwe website kunnen bieden.

Actualiteiten

Op onze oude website deelden we wel informatie over het werk binnen onze Stichting, maar niet over de gebeurtenissen in het werkveld. Hier willen we graag verandering in brengen. We vinden het belangrijk om u te informeren over de zaken die bij voorbeeld in Duitsland spelen, zodat u meer inzicht krijgt in het kerkelijke leven van onze oosterburen. We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat veel mensen zich afvragen waarom evangelisatiewerk in zo´n rijk land als Duitsland, waar zelfs de Reformatie begon, nodig is. We willen u laten zien dat de situatie niet zo rooskleurig is als het lijkt en dat de actuele gebeurtenissen dit beeld nog verder versomberen.

Natuurlijk willen we ook positief en hoopvol nieuws met u delen. Daarom vertellen we u op de nieuwe site meer over de boeken die worden uitgegeven en over het werk dat we in het buitenland doen. Daarnaast zijn er gelukkig ook betere berichten te melden over de kerken in Duitsland. Die leest u op de nieuwe site!

Donaties

Als u weleens een donatie heeft gedaan (wat wij natuurlijk erg op prijs stellen!), dan kon dit voorheen op drie manieren: via de acceptgiro bij de nieuwsbrief, via het online machtigingsformulier op de website of door via uw bank geld over te maken. Dit kan natuurlijk nog steeds. Toch denken wij dat deze tijd meer nodig heeft dan deze wegen. Daarom hopen we binnenkort ook de mogelijkheid toe te voegen om direct via de site een gift over te kunnen maken. We willen u van harte uitnodigen om te proberen of dit werkt!

Lay-out

De lay-out was duidelijk aan vervanging toe. Bij het maken van de nieuwe site hebben we ervoor gekozen om gebruik te maken van drie grote nieuwsitems, die aansporen om een nieuwsbericht te lezen of een actie te ondernemen (zoals het aanvragen van een presentatie). Het is ook makkelijker gemaakt om een boek te bekijken. Visueel is de website ook wat meer hedendaags geworden. Zo proberen we meer afbeeldingen en citaten te laten zien. Nog een belangrijke verandering is dat de website zich aanpast aan het schermformaat waarmee de website wordt bekeken.

PS: Vergeet u niet een donatie over te maken?

doneren

Terug naar het overzicht

Presentatie stichting

Wilt u een voorlichting aanvragen?

Meer informatie over voorlichtingen
Wilt u ons steunen?

Help mee boeken vertalen voor onze buren!

Wordt vriend

Onze doelstelling:

Vertalen naar de Duitse taal

Vertalen

naar de Duitse taal
Gods woord in Duitstalige gebieden

Gods woord

in Duitstalige gebieden