Vrienden van Heidelberg en Dordrecht
Die Zeiten Verstehen - Lloyd-Jones

Die Zeiten Verstehen

Lloyd-Jones

€20,90

"Een van Lloyd-Jones' belangrijkste boeken ooit gepubliceerd". 

David Martyn Lloyd-Jones wordt beschouwd als de grote prediker van de 20e eeuw. Dit boek bevat zeventien van zijn belangrijkste lezingen die hij in een periode van vijfendertig jaar heeft gehouden. De meeste kunnen worden gekarakteriseerd als een wake-up call voor de evangelische beweging. 

Zijn diepe Bijbelse inzicht heeft zijn bediening een profetische kwaliteit gegeven, die ook in deze toespraken duidelijk naar voren komt. Met grote helderheid analyseert Lloyd-Jones de gevaren waarmee hij het evangelisme van zijn tijd bedreigd ziet, of het nu gaat om oecumene, de psychologisering van het geloof, onwil om afstand te nemen van valse leer, of verdeeldheid op basis van niet-essentiële leerstellingen, enz. De problemen zijn actueler dan ooit - de geestelijke analyse van Lloyd-Jones is degelijk en tijdloos. 

Boekrecensie: 
"Het valt niet te ontkennen dat 'Understanding The Times' een van Lloyd-Jones' belangrijkste boeken is die ooit gepubliceerd zijn. De toespraken die hierin te vinden zijn, zijn een wake-up call voor onze tijd! Ze hebben het potentieel om een nieuwe generatie christenen toe te rusten, zoals staat in 1 Kronieken 12:33: '(zulken) die wisten hoe de tijden geoordeeld moesten worden en die wisten wat Israël moest doen'." - Banner of Truth

448 pagina's
Formaat: 15,0 X 22,7 cm
ISBN: 978-3-948475-74-1
 

Lees meer

Recent verschenen

Bekijk alle boeken


Presentatie stichting

Wilt u een voorlichting aanvragen?

Meer informatie over voorlichtingen
Wilt u ons steunen?

Help mee boeken vertalen voor onze buren!

Wordt vriend

Onze doelstelling:

Vertalen naar de Duitse taal

Vertalen

naar de Duitse taal
Gods woord in Duitstalige gebieden

Gods woord

in Duitstalige gebieden