Vrienden van Heidelberg en Dordrecht

Gratis boek

Herdenkingsboek Van Heidelberg naar Dordrecht en terug

Stichting komt met bijzondere uitgave over de Heidelbergse Catechismus

In 2013 bestond de Heidelbergse Catechismus vierhonderdvijftig jaar. In 2017 herdenken we vijfhonderd jaar Hervorming, in 2018 en 2019 vierhonderd jaar Synode van Dordrecht.
 
In deze herdenkingen heeft de Stichting Vrienden van Heidelberg en Dordrecht (SVVHED) aanleiding gezien om met een speciale uitgave te komen.

 
Graag brengt de Stichting de Heidelberger, die vandaag de dag nog even actueel en pakkend is, met dit herdenkingsboek onder de aandacht van een breed publiek.
De Stichting hoopt dat het lezen van de diepste levensvragen die in dit warme, bevindelijke en pastorale geschrift worden blootgelegd, vrucht mag afwerpen in ieders persoonlijk leven.
Dat geldt ook voor de inwoners van Duitsland, waar dit leer- en troostboek is ontstaan, maar waar velen niets meer van de Catechismus afweten.
Als ‘vrienden’ van Heidelberg en Dordrecht en dankbaar voor het geschenk van de Catechismus zet de Stichting zich in voor het breed verspreiden van gereformeerde geschriften in het Duitse taalgebied.
Ze hoopt daarmee dat op die manier de schatten van Heidelberg en Dordrecht hun weg (ook) weer terugvinden naar Duitsland.

Dit boek gratis ontvangen?

Alle nieuwe donateurs / nieuwsbrieflezers ontvangen één exemplaar van het herdenkingsboek per gezin op hun (bij ons bekende) adres. Klik hier om u in te schrijven voor de nieuwsbrief of klik op de onderstaande button om donateur te worden.

Word donateur

Presentatie stichting

Wilt u een voorlichting aanvragen?

Meer informatie over voorlichtingen
Wilt u ons steunen?

Help mee boeken vertalen voor onze buren!

Wordt vriend

Onze doelstelling:

Vertalen naar de Duitse taal

Vertalen

naar de Duitse taal
Gods woord in Duitstalige gebieden

Gods woord

in Duitstalige gebieden