Bent u een vriend van Heidelberg en Dordrecht?

Jongeren

Op de homepagina beloofden we terug te komen op de vraag wat jullie zouden kunnen doen voor de Stichting Vrienden van Heidelberg en Dordrecht. Wat je belooft, moet je doen, dus hier komen wat aandachtspunten voor jou.
  1. Gebed. Dat is echt het allerbelangrijkste. Er zijn jongeren die elke dag voor het werk van evangelisatie en zending bidden voor ze naar bed gaan. Mogen wij je vragen of je ook wil bidden voor het werk van onze Stichting? Op het gebed doet de Heere grote wonderen.
  2. Heb je zelf geld dat je spaart door middel van je zakgeld of je verdiende geld door een baantje op vrijdagavond en zaterdag? Geef dan eens een gift aan onze Stichting.
  3. Stimuleer de schoolleiding voor een actie voor onze Stichting. Graag komen we vertellen over het werk van de Stichting en over alles wat God gedaan heeft in het verleden in Duitsland en Nederland.
  4. Stimuleer de leiding van je club of vereniging om een actie te houden voor onze Stichting. De Jeugdvereniging van de Gereformeerde Gemeente in Nederland te Ochten bijvoorbeeld nodigde ons uit voor voorlichting en tegelijk gingen ze een actie opzetten. Prachtig! 
  5. Praat eens met je ouders of jullie een spaaractie kunnen doen als gezin.
  6. Tijdens huisbezoek kun je de ouderlingen vragen of de kerkelijke gemeente een gift wil geven of een gemeenteavond wil organiseren t.b.v de Stichting.
  7. Misschien heb je zelf nog andere tips? Geef je ze dan aan ons door?